Per poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies pròpies i de tercers.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.

Viticultura – Codorniu

L’espai

Benvinguts a Vitivi, un espai que neix amb la voluntat de mantenir una comunicació estreta i constant entre Codorniu i els proveïdors de raïm de la comarca del Penedès.

La nostra intenció és poder facilitar des d’aquí tota aquella informació que pugui ser d’interès per la comunitat de viticultors que participen en aportar la matèria prima pels nostres vins i caves i, a la vegada, aspirem fer d’aquest portal una eina que serveixi de lligam per a tots els que participem, d’una o altra manera, en el conreu de la vinya.

Dins de la part privada trobareu eines per facilitar i agilitzar l’entrada de raïm , podreu trobar les normes de verema, fitxes de traçabilitat de productes fitosanitaris entre d’altres. A més, podreu utilitzar el parcel·lari vitivi per localitzar les vostres parcel·les, obtenir-ne mapes informatius i promocionar les vostres vinyes.

Participeu amb nosaltres de Vitivi i no dubteu a fer-nos arribar les vostres consultes i suggeriments. Si volem anar endavant en la obtenció de bons productes necessitm comptar amb vosaltres.

Contacte:

93.344.15.00

viticultura@codorniu.es