Per poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies pròpies i de tercers.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. Més informació aquí.

Viticultura – Codorniu

Pluja excepcional

Aquests darrers dies s’ha produït a tot Catalunya una pluviometria excepcional, superant en gaire bé totes les estacions de control de la nostra zona els 100 mm caiguts en 3 dies.  Tot i que encara no han aparegut les primeres taques de míldiu a la zona, seria bona estratègia realitzar un primer tractaments antimildiu a les vinyes més avançades ja que les condicions d’aquest hivern han sigut molt favorables per l’aparició d’aquest fong. Aquest tractament, que també el recomana l’estació d’Avisos de Sanitat vegetal del DAAM , pot ser clau per tenir el cultiu protegit des de l’inici de campanya.